KAUSIKORTIT KAUDELLE
2022-2023
MYYNNISSÄ NYT!

Riihivuoren odotettu kausikorttikamppis on käynnissä nyt!
Katso alta ohjeet, miten saat lunastettua kausikortin kaudelle 2022-2023 erityisen edulliseen ennakkohintaan!

199€

Kausikorttikamppanja 2022-2023

Valitse aluksi alta sinulle sopivin vaihtoehto, niin saat ohjeet kausikortin hankintaan.

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Haluan ostaa kausikortin kaudelle 2022-2023

Mahtavaa!

Saat lunastettua kausikortin edulliseen 179€ kamppanjahintaan suoraan klikkaamalla alta. Huom! Tähän hintaan lippuja vain 800 kpl!
PAINA TÄSTÄ
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Haluan hankkia yrityskortin kaudelle 2022-2023

LET'S GET DOWN TO BUSINESS!

Upeaa, että haluat tarjota elämyksiä henkilökunnallesi ja asiakkaillesi Riihivuoressa. Klikkaamalla alta löydät lisää tietoa yrityskortin hankinnasta.
PAINA TÄSTÄ
Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Olen kiinnostunut välinekausikortista

Skis for you!

Klikkaa alta tutustuaksesi välinekausikorttiin.
PAINA TÄSTÄ

Kausi 2022-2023

Ennen varsinaisia kausikortin  osto-ohjeita haluttaisiin kertoa muutamalla sanalla ensi kaudesta ja siitä mitä kaikkea uutta se tuo tullessaan.

Kuten useimmat jo tietävätkin, niin kuluva kausi polkaistiin käyntiin pikavauhtia ja kiireinen startti näkyi siinä, että ihan kaikkia paikkoja ei välttämättä saatu vielä ihan siihen kuntoon mitä oltaisiin haluttu. Nyt on edessä toivon mukaan pitkä ja lämmin kesä sekä lyhyt ja kuiva syksy, joiden aikana päästään tarttumaan homman kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, mitä tullaan tekemään.

 

Pohjoisrinteiden kunnostus laskukuntoon ja uusien hissin rakentaminen. Kyllä luit oikein, ensi talvena meillä lasketaan Idän lisäksi myös pohjoisessa. Pohjoisrinteiden aukeamisen myötä rinteiden määrä nousee nykyisestä kuudesta kymmeneen!

 

Lumetuskapasiteetin kasvattaminen. Lumitykien määrä tuplataan ja pohjoiseen rakennetaan toinen pumppaamo. Näillä uudistuksilla lumentuotto yli kaksinkertaistuu verrattuna tähän kauteen eli rinteet aukeavat entistä nopeammin.

 

Snowparkin kehittäminen. Parkin suunnittelu aloitetaan heti keväällä, kesän aikana rinteeseen tehdään tarpeen mukaan maanrakennustöitä boksien ja reilien pohjia varten. Lisäksi teetämme kesän aikana uusia reilejä ja pressejä. 

Vuokraamopalveluiden kehittäminen. Kaudelle 2022-2023 vuokraamon välinemäärä tullaan yli tuplaamaan kuluvaan kauteen verrattuna. Tällä varmistetaan, että sopivia välineitä löytyy hyllystä aina. Vuokraamon yhteyteen tulee myös kattava valikoima huippuluokan testivälineitä, merkkeinä: Nitro, Salomon ja Pusu. Pääset siis testaamaan kauden uutuudet kätevästi kotirinteessä. Tulleen palautteen perusteella lanseeraamme myös välinekausikortin, jolla saat välineet käyttöösi kätevästi vuokraamosta.

Tämän lisäksi luvassa on paljon pienempiä parannuksia sekä projekteja, joista ei vielä uskalleta kertoa ääneen. Tavoitteena on kasvaa ja kehittyä, niin että jatkossa Riihivuoressa on entistä enemmän laskettavaa ja tekemistä ihan kaikille. 

Terveisin,
Riihivuoren porukka<3 

Kausikortti kamppanja 2022

Upeaa, että olet hankkimassa kausikortin Riihivuoreen. Olet erittäin lämpimästi tervetullut olit sitten paluumuuttaja tai uusi tuttavuus. Nähdään rinteessä!

Alta löydät ohjeet lipun hankkimiseksi ja lisätietoa ennakkokamppanjasta.
Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä ja kamppanja on jaettu 3 hintaportaaseen. Ensimmäinen porras on edullisin, joten lippu kannattaa hankkia hyvissä ajoin ja säästät selvää rahaa. Alta löydät kamppanjan hintaportaat

 Hintaportaat:
̶1̶.̶ ̶1̶5̶9̶€̶*̶ ̶/̶ ̶4̶0̶0̶ ̶l̶i̶p̶p̶u̶a̶ ̶/̶ ̶3̶1̶.̶5̶.̶2̶0̶2̶2̶ (Hintaporras päättynyt)
2. 179€* / 800 lippua / 30.9.2022 (hintaporras päättynyt)
3. 199€* /1000 lippua / 6.12.2022

Normaalihinnat:
Aikuiset: 465€,
Nuoret/opiskelijat: 375€,
Lapset/eläkeläiset: 295€

Kun ensimmäisen hintaportaan 400 lippua on myyty tai vaihtoehtoisesti portaan loppuajankohta saavutetaan siirrytään seuraavaan portaaseen ja niin edelleen. Kolmannen portaan täytyttyä kausikorttien myynti jatkuu normaalihintaisina. 

Mitään myyntimäärä varauksia ei ole, eikä kortteja varata vaan ne maksetaan suoraan verkkokaupastamme tai paikan päällä lipunmyynnissä. 

 Jokaisen kausikortin tietoihin liitetään kuva kortin haltijasta. Kuvat otetaan lipunmyynnissämme ja tallennetaan järjestelmäämme. Tästä syystä lippu tulee käydä aktivoimassa lipunmyynnissämme, viimeistään ennen ensimmäistä laskua ensi kaudella. 

Jos haluat maksaa lipun työnantajasi tarjoamalla liikuntaetu maksuvälineellä tulee lippu käydä maksamassa paikan päällä. Kauden päättymisen jälkeen olethan yhteydessä ja varmistat meidän olevan paikalle ennen kuin tulet käymään. 

*Hinta ei sisällä Axess-älykorttia.

Ostaaksesi tämän lipun valitse verkkokaupasta hissilippu kohdasta “kausikortti”

Yrityskausikortit

Yrityskausikortti on erinomainen tapa tarjota talvisia elämyksiä ja virkistystä vapa-aikaan asiakkaillesi tai henkilökunnalle. Sinulla on oikeus määritellä ketkä korttia saavat käyttää ja säilytämme korttia halutessasi lipunmyynnissämme, jolloin sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Uutuutena korttiin on mahdollista saada myös välinekausikortti, jolloin lipun lisäksi pakettiin kuuluvat aina normaalitason vuokravälinesetti. 

 Kiinnostuitko yrityskortista tai useammastakin?
Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä millainen paketti sopisi juuri sinulle parhaiten. 

Info@riihivuori.fi
0400167939

Välinekausikortti

Haluaisitko laskea aina ajanmukaisilla ja huolletuilla välineillä ilman laskukamojen kuljettamista ja säilyttämistä? Nyt se onnistuu Riihivuoren välinekausikortilla. Korttiin sisältyy perustasoiset välinesetti (Sukset/Lauta, monot, sauvat ja kypärä) koko kauden ajan. 

Välinekausikortin voit hankkia 159€ hintaan. Välinekausikortin voit lunastaa lipunmyynnistämme.
Huom! hissikausikortti tulee hankkia erikseen.