Kausikorttikampanjan toimitusehdot - Riihivuori

Kausikorttikampanjan toimitusehdot

RIIHIVUOREN HIIHTOKESKUKSEN TALVEN 2020-2021 KAUSIKORTTIKAMPANJAN TOIMITUSEHDOT

Alla olevissa toimitusehdoissa kerrotaan Riihivuoren hiihtokeskuksen kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Riihivuoren Rinteet Oy (myöhemmin Riihivuori) sekä kausikorttivarauksen tehnyt asiakas (myöhemmin asiakas). Kampanja alkaa 8.10.2020 ja päättyy 8.11.2020. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja talvikaudelle 2020/2021. Kausikortin hinta kampanjassa on kolmiportainen:

 1. kausikortin hinta on 199 euroa ja tavoiteraja on 1000 kausikorttia. Jos tämä totetuu, niin Riihivuoren rinteet avataan kaudelle 2020-2021!
 2. 1000+400 (1400 kpl) kausikorttia varataan ja kausikortin hinta tippuu 169 euroon.
 3. 1400+200 (1600 kpl) kausikorttia varataan ja kausikortin hinta tippuu 149 euroon.

Kausikortin hinta on siis joko 199 euroa, 169 euroa tai 149 euroa – hinta riippuen varattujen lippujen määrästä. Kausikortin lopullinen hinta selviää varattujen lippujen määrästä ja hinta on sama jokaiselle varanneelle. Kausikorttien määrää ei ole rajattu 1600 kappaleeseen, mutta kausikortin hinta ei enää muutu lisävarauksien jälkeen. Kausikortin maksutiedot lähetetään osallistuneille kampanjan päätyttyä, 11.marraskuuta mennessä.

Edellä esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kausikortin hinta on sama 7-11-vuotiaille lapsille, 12-17-vuotiaille nuorille ja 18 vuotta täyttäneille aikuisille. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat maksavan huoltajan seurassa maksutta. Kausikortti ladataan Axess -lippujärjestelmän sirukortille. Kausikortin hinta ei sisällä ladattavaa sirukorttia, jonka asiakas voi tarvittaessa ostaa lipunmyynnistä kausikorttia noutaessa talvikauden alkaessa.

Kausikortin varaaja sitoutuu noudattamaan alla olevia toimitusehtoja:

 1. Kampanja on ehdollinen ja perustuu edellä esitettyyn, portaittain edullisemmaksi muuttuvaan hintaan. Kampanjassa on kerrottu, että jos kampanjan alin tavoitemäärä 1000 kausikorttia ei toteudu, niin Riihivuoren hiihtokeskus ei avaudu talvikaudelle 2020-2021.
 2. Asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja tehdessään kausikorttivarauksen.
 3. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kausikortin kampanjahintaan kolmiportaisen hinnoittelun mukaisesti.
 4. Asiakas sitoutuu kausikorttivarauksen tehdessään noudattamaan rinnesääntöjä. Suomen hiihtokeskusyhdistyksen jäsenkeskusten Rinnesäännöt on luettavissa täältä.
 5. Kausikorttivaraukset tehdään Riihivuoren verkkosivuilla. Jos kampanja ei toteudu, niin maksua ei peritä. Riihivuorella on oikeus hyväksyä kampanja vaikkei tavoitemäärä täyttyisi.
 6. Kampanja päättyy 8.11.2020. Riihivuorella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
 7. Asiakas saa sitovasta varauksestaan vahvistuksen sähköpostiinsa.
 8. Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle uudelleenkäytettävälle latauskortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, sen voi ostaa lipunmyynnistä kausikorttia noudettaessa. Axess sirukortin hinta on kausikorttilaiselle 6 euroa.
 9. Kausikortin maksaminen. Riihivuori lähettää kampanjan päättymisen jälkeen maksuhjeet asiakkaan varauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Kausikortin voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä: kokonaisuudessaan yhdessä erässä 18.11.2020 mennessä tai kahdessa erässä jolloin ensimmäinen erä (18.11.2020) on suuruudeltaan 100 euroa ja toinen erä (11.12.2020) on suuruudeltaan lopullisen varausmäärän määrittelemä erotus ensimmäisen erän jälkeen. Kausikortin saavat käyttöönsä vain ne asiakkaat, jotka ovat maksaneet lippunsa kokonaisuudessaan. Maksuja ei palauteta muussa kuin hiihtokeskuspalveluita koskevissa toimitusehdoissa mainituissa tapauksissa (esim. lääkärintodistus).
 10. Maksu tulee suorittaa asiakkaalle lähetetyn maksuohjeen mukaan. Hyväksemme maksutavoiksi tilisiirron lisäksi seuraavat liikuntaedut: Eazybreak, Edenred, E-passi ja Smartum. Näihin eri maksutapoihin tullaan antamaan lisäohjeet sähköpostitse kampanjan
  jälkeen.
 11. Maksettu kausikortti on voimassa Riihivuoren rinteillä koko talvikauden 2020-2021 kaikissa avoimissa rinteissä. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä noudettaessa korttiin otetaan kuva kortin haltijasta. Kausikorttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Väärinkäytöksistä seuraa kortin pidättäminen pois käytöstä ja sakkomaksu 100 euroa. Kausikortin suhteen noudatetaan Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia toimitusehtoja, jotka on päivitetty 18.10.2019.