Riihivuori Teatterin kausi käynnistyy

Riihivuori Teatteri on vuokrattu ohjelmatehtaalle joka vastaa Teatteri- ja konserttituotannoisa joko itse tuottamalla tai vuokraamalla teatteritilaa. Kesän 2017 ohjelmistossa on musiikknäytelmiä ja konsertteja. Ohjelmatehtaan päätuotanto on Heikki Vihisen käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys Suomi-neito 100 v. Aikuinen nainen. Musiikknäytelmän esitykset alkavat 6.6 ja kantaesitys on 7.6, esitykset jatkuvat 10.8 saakka. Musiikkinäytelmän päärooleissa ovat mm. Maria Lund, Joni Leponiemi, Anne-Mari Alaspää, Jouni Huhtaniemi ja Jari Lindström. Muita musiikknäytelmiä kesän ohjelmistossa ovat Rosvo Roope ja Lasilliset Juicea.

Konserttiohjelmisto on monipuolinen ja laadukas. Estraadin valtaamat mm. Katri Helena, Johanna Rusanen-Kartano ja Jyrki Anttila, Arja Koriseva, Sani, Saija Tuupanen ja Tommi Soidinmäki, Finnhittien kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa, Taina Piira, Hannu Lehtonen, Ahti Jokinen ja Seppo Hovi.

Elokuussa on vuorossa myös Riihvuori Unplug festivaali aikuisille alkuillasta sillä keikat alkavat jo klo 19 ja päättyvät klo 22.

Lisätiedot ja liput

Tervetuloa Riihivuori Teatteriin