Hiihtokoulu

Hiihtokoulussa on hauskaa!

werneri

Laskitpa sitten alppi- tai telemark-suksilla, lumilaudalla tai monoskillä, tule hiihtokouluun päivittämään laskutaitojasi iloisten ja ammattitaitoisten hiihdonopettajiemme kanssa.

 

Hiihtokoulumme tarjoaa lapsille seuraavia kursseja:
  • Lumi-, Vauhti- ja RataWerneri-kurssit sisältävät viisi 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100 €.
  • LautaWerneri-kurssit sisältävät viisi 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100 €.
  • Nappula-kurssit 4–6-vuotiaille sisältävät viisi 50 minuutin opetuskertaa hintaan 80 €.

Lisäksi Riihivuoren hiihtokoulu tarjoaa laadukasta yksityisopetusta niin aloittelijoille, pidemmän tauon jälkeen rinteeseen palaaville kuin kokeneille konkareillekin. Lajivalikoimaamme kuuluvat alppihiihto, lumilautailu, telemark sekä vahvaa paluuta tekevä monoski. Hiihtokoulumme opastuksella voit helposti aloittaa uuden lajin, hakea uusia oppeja vanhaan, kehittää taitojasi tai yksinkertaisesti vain pitää hauskaa. Tarjoamme 90 minuutin pituisia yksityistunteja kaikissa lajeissa. Alle 6-vuotiaille lapsille tarjoamme lisäksi 45-minuuttisia tunteja.

Riihivuoren hiihtokoulu tarjoaa laadukasta opetusta kaikentasoisille ja -ikäisille laskettelijoille ja lautailijoille. Hiihtokoulumme opettajat ovat Suomen Hiihdonopettajat ry:n kouluttamia. Me hiihdonopettajat lupaamme, että meidän seurassamme viihtyy niin aloittelija kuin kokenutkin laskija.

 

Koska lumilajit ovat meille kaikille rakkaita, haluamme mahdollisimman monen pääsevän kokemaan oppimisen ilon rinteessä. Kun sekä oppilaalla että opettajalla on hauskaa, sujuu oppiminenkin kuin itsestään!

 

Hiihtokoulussamme on yli 30 innokasta hiihdonopettajaa. Perustoimintaamme kuuluu alppihiihdon, telemarkin ja lumilautailun opetus viikonloppuisin ja loma-aikoina. Lisäksi järjestämme viikolla ryhmäkursseja sekä lapsille että aikuisille. Tarpeen tullen pyrimme järjestämään myös yksityisopetusta arki-iltaisin. Lisäksi touhuamme mukana Riihivuoren tapahtumissa ja leikkimielisissä kilpailuissa.

 

YKSITYISOPETUS

OPPILAITA KESTO 90 MINUUTTIA KESTO 45 MINUUTTIA (alle 6-vuotiaat)
1 60 € 40 €
2 90 € 60 €
3 115 € 70 €
Yksityisopetuksessa hissin käyttö sisältyy tunnin hintaan.

RYHMÄOPETUS

OPPILAITA KOKONAISHINTA HINTA/HENKILÖ
4 100 € 25 €
5 125 € 25 €
6 150 € 25 €
7 175 € 25 €
Ryhmäopetuksen kesto on 90 minuuttia. Tunteja tarjotaan myös isommille ryhmille, ja niitä voi tiedustella Riihivuoren hiihtokoululta.

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (SHKY) hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

 

Tuntivaraukset:

Riihivuoren vuokraamo
010 423 1252
vuokraamo@riihivuori.fi

Lisätiedot:

Riihivuoren hiihtokoulu
hiihtokoulu@riihivuori.fi
050 433 5743