Naurua kolmannella

567 × 377

Huumorilaulukonsertin tähtinä Mikko Kivinen, Otto Kanerva ja Martti Suosalo. Sovitukset tekee ja nelihenkistä orkesteria johtaa Kalle Torniainen..

Konsertissa kuullaan ja nähdään suomalaista huumorimusiikkia yhdeksältä vuosikymmeneltä, Alfred J. Tannerista Juha Vainioon. Historian siipien havinasta huolimatta pääpaino musiikkiesityksissä on 60-luvun jälkeen syntyneissä ja Repe Helismaan, Veikko Lavin, Jaakko Tepon, Vexi Salmen ,Gösta Sundqvistin, ja Lapinlahden Lintujen tunnetuksi tekemissä klassikoissa satunnaisia huumorin tähdenlentojakaan unohtamatta. Sisältöpuolen osuus on kuitenkin alati muokkausvaiheessa, joten oikeus muutoksiin pidätetään!

Vaikka perinteitä kunnioitetaankin kovasti paljon, tuodaan esitykset savolais- ja savottahuumorista lähemmäs tätä päivää niin Uuden Iloisen Teatterin kuin Yleisessä saunassa –konserttien taltioinneista tutuilla uusilla ja välillä yllättävilläkin sovituksilla. Tyyliin ja esitystapaan vaikuttaa myös se, että laulajilla on vahva teatteritausta ja ramppihuumeeseen verrattava näyttämökokemus,

Lavalla soittavat pelimannit ovat ammattitaidoltaan ehdotonta suomalaista kärkikaartia.

Esitykset 3.10 pe klo 19.00 ja 4.10 la klo 19.00