OTTAA SYDÄMESTÄ, SEELA SELLA

OTTAA SYDÄMESTÄ, SEELA SELLA

Räävitön, hauska ja koskettava kabaree tämän päivän julkisesta terveydenhuollosta.

Esitykset maanantai ja tiistai 13-14.5, Aploodi-Areena Riihivuori

Suomalaisissa sairaaloissa supistukset ovat tätä nykyä tuttuja jo muuallakin kuin synnytyslaitoksella. Potilaiden lisäksi leikataan jo henkilökuntaakin. Ottaa sydämestä, Seela Sella! marssittaa näyttämölle sairaat ja luulosairaat, vanhat ja nuoret. Äänensä saavat kuuluviin niin kovapäiset mummot ja hermostuneet homeopaatit kuin uupunut hoitohenkilökuntakin.

”Kuka sinut hoitaa, / kun olet vanha ja vaivainen? / Kuka sinut syöttää, / kuka on turvana kun sinut kylvetetään? / Raha ei hoida ketään, / sinut hoitaa ihminen.” 

Ottaa sydämestä, Seela Sella! on räävitön, hauska ja koskettava kabaree tämän päivän julkisesta terveydenhuollosta. Näytelmän ensi-ilta oli tammikuussa 2013 Kulttuuritalo Stoassa Helsingissä. Esitys päättää näyttelijä Seela Sellan, näytelmäkirjailija Leena Tammisen ja ohjaaja Kari Paukkusen trilogian, jonka aiempia osia ovat olleet Pitkä, musta ja tyylikäs – salaperäinen Seela Sella sekä yli 200 kertaa esitetty Seela Sella seisaallaan!.

Kirjoittanut Leena Tamminen Ohjaus ja lavastus Kari Paukkunen Sävellys Kaj Chydenius Sovitus Timo Hietala Pukusuunnittelu Marja Uusitalo Koreografi Reija Väre Valosuunnittelu Mikki Kunttu Äänisuunnittelu Antti Mäkelä

Rooleissa

Seela Sella ja Arttu Kapulainen