RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

16°C

Kaikki rinteet auki ensimmäisen kerran sitten vuoden 2017 ja huipputarjous!

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

16°C

Arvatkaas mitä!

Tulevana lauantaina on juhlan paikka. Meillä on ensimmäistä kertaa sitten kevään 2017 kaikki rinteet käytössä. Viime vuodelle saatiin uuden hissin myötä pohjoisrinteet käyttöön, mutta haastavan talven johdosta 5-rinne pysyi vielä suljettuna. Tälle kaudelle vitonenkin saatiin lumetettua ja käyttöön. Nyt kun lauantaiksi aukeaa myös 2-rinne parkkeineen meillä on vihdoin kaikki rinteet laskijoiden käytössä käytössä.

Kun syksyllä 2021 päästiin Riihivuorta rakentamaan kaikkien vanhojen rinteiden käyttöön palauttaminen oli yksi meidän päätavoitteista. Ollaankin koko Riihivuoren tiimi todella innoissamme, että tähän on päästy näin nopeasti. Kehitys ei kuitenkaan loput tähän vaan tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia askeleita!

Juhlan kunniaksi lauantaina kaikki normaalihintaiset hissiliput ovat tarjouksessa -25%*. Alennuksen saat paikan päällä lipunmyynnissä sekä nettikaupassa.

Nettikaupasta saat alennuksen käyttöösi koodilla “juhlat”

Huomioithan, että tarjouskoodi toimii vain lauantaina 27.1.2024

Nähdään mäessä!

*Tarjoushinta koskee normaalihintaisia hissilippuja, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous ei koske Axess-korttipohjia.