Hiihtokoulu - Riihivuori

Hiihtokoulu

Vanha tuttu Riihivuoren hiihtokoulu muutamalla uudella vahvistuksella palaa tositoimiin Riihivuoressa kaudella 2019–2020!

Hiihtokoulumme tarjoaa lapsille seuraavia kursseja:

  •  Lumi-, Vauhti- ja RataWerneri-kurssit sisältävät neljä 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100 €.
  •  LautaWerneri-kurssit sisältävät neljä 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100 €.
  •  Nappula-kurssit 4–6-vuotiaille sisältävät neljä 50 minuutin opetuskertaa hintaan 80 €.

Aikuisten kurssitarjontaan kuuluvat:

  • Alkeiskurssi neljä 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100e. Tämä kurssi sopii pitkän tauon jälkeen rinteeseen palaaville tai aivan ensimmäistä kertaa laskettelua opettelevalle laskijalle.
  • Jatkotason kurssi neljä 90 minuutin opetuskertaa hintaan 100e. Tämä kurssi sopii jo mäessä pärjäävälle laskijalle, joka haluaa oppia nykyaikaista leikkaavaa tekniikkaa ja siirtää harrastuksensa seuraavalle tasolle.
  • Lady Laskee on kauden uutuus ja nimensä mukaan suunnattu vain naisille. Neljä opetuskertaa hintaan 100e. Kurssin sisältö sovitetaan osallistujien mukaan.
  • Seniorit suksilla on varttuneemmille harrastajille suunnattu erikoisryhmä, jossa tavoitellaan helppoa ja mukavalta tuntuvaa mutta silti tehokasta laskemista. Jos lyhyet ja tiimalasimaiset nykysukset tuntuvat 215cm pitkiin Atomic ARC tai vastaaviin suksiin nähden lyhyiltä ja omituisilta, on tämä kurssi juuri sinulle!

Lisäksi Riihivuoren hiihtokoulu tarjoaa laadukasta yksityisopetusta niin aloittelijoille, pidemmän tauon jälkeen rinteeseen palaaville kuin kokeneille konkareillekin. Lajivalikoimaamme kuuluvat alppihiihto, lumilautailu, telemark sekä vahvaa paluuta tekevä monoski. Hiihtokoulumme opastuksella voit helposti aloittaa uuden lajin, hakea uusia oppeja vanhaan, kehittää taitojasi tai yksinkertaisesti vain pitää hauskaa. Tarjoamme 90 minuutin pituisia yksityistunteja kaikissa lajeissa. Alle 6-vuotiaille lapsille tarjoamme lisäksi 45-minuuttisia tunteja.

Koska lumilajit ovat meille kaikille rakkaita, haluamme mahdollisimman monen pääsevän kokemaan oppimisen ilon rinteessä. Kun sekä oppilaalla että opettajalla on hauskaa, sujuu oppiminenkin kuin itsestään!

Hiihtokoulussamme on yli 20 innokasta hiihdonopettajaa. Perustoimintaamme kuuluu alppihiihdon, telemarkin ja lumilautailun opetus viikonloppuisin ja loma-aikoina. Lisäksi järjestämme viikolla ryhmäkursseja sekä lapsille että aikuisille. Tarpeen tullen pyrimme järjestämään myös yksityisopetusta arki-iltaisin. Lisäksi touhuamme mukana Riihivuoren tapahtumissa ja leikkimielisissä kilpailuissa.

Järjestämme myös tapahtumia sekä koululais- että yritysryhmille. Kysy lisää osoitteesta hiihtokoulu@riihivuori.fi tai numerosta 050 433 5743 (myös WhatsApp).

Yksityisopetus (Hinta sisältää hissin käytön.)

Oppilaita90-minuuttinen tunti45-minuuttinen tunti (4-6 vuotiaille)
160€40€
285€55€
3110€-
4135€-

Lasten Werneri- ja Nappula-kurssit

KurssiKesto minuuteissaKertojaHinta
LumiWerneri904100€
VauhtiWerneri904100€
RataWerneri904100€
LautaWerneri 1 ja 2904100€
Nappula50480€