RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

17°C

MAJOITU HUIPULLA

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

17°C

Riihivuoren huipulta ja ympäristöstä löydät majoitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Suurimat alueen huvilat tarjoavat hulppeat tilat jopa lähes 20 hengen majoittumiseen. Vastaavasti myös yksin reissussa olevalla löytyy järkeviä ratkaisuja. Kaikki alueen majoituspalvelut toimivat ympäri vuoden. Tutustu Riihivuoren majoituksen tarjoajiin ja löydä juuri sinulle sopiva majoitus.

RIIHILINNA - SKI LODGE

Riihilinna Ski Lodge on aidosta Lapin kelosta rakennettu VIP-hiihtomaja Riihivuoren huipulla, aivan rinteiden, ravintolan ja Riihivuori Areenan läheisyydessä.

Riihilinnan tunnelma on yhdistelmä Suomen tuntureiden ja Coloradon Kalliovuorten hirsihuviloiden kodikasta hulppeutta.

Kun kerran kokee Keski-Suomen “Keloradon” ilmapiirin, loma- ja työmatkat Riihivuoreen saattavat tulla tavaksi.

Riihilinna Riihivuori

RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKIT

LOMA LUONNOLLISESTI – RIIHIVUORELLA!

Talvinen Riihivuori tarjoaa pieniä ja suuria elämyksiä. Tule nauttimaan upeasta näköalasta ja leppoisasta lomasta! Koe elämyksiä Suomen talvisessa luonnossa.

Riihivuorella kaikki palvelut ovat vuoren päällä – näköalapaikalla ja kuitenkin aivan luonnon keskellä Päijänteen sylissä.

Mökkikylämme on pieni, viihtyisä ja – kysytty!

DM-VIP

Majoitu mukavasti! Riihivuoressa sijaitsevat meidän jykevät kelohonkamökkimme. Mökeissä voit viettää juhlia, kokouksia, tapaamisia tai vain olla ystävien ja perheen kanssa.
Riihivuoren Lomakylä

RIIHIVUOREN LOMAKYLÄ

Lomakylän mökit sijaitsevat Muuramen hienoissa maisemissa, Riihivuoren huipulla ja ympäristössä. Lomakylän kautta löydät majoitusta yhden hengen huoneesta 8 hengen huvilaan. 

HANNALA

Hannalan kaksi lomakohdetta, Ylä-Hannala ja Pikku-Hannala, sijaitsevat Muuramessa, 20 kilometrin päässä Jyväskylästä. Suomen toisiksi suurin järvi, Päijänne, kimmeltää sinisenä aivan vieressä.

Riihivuoreen Hannalasta on matkaa noin 2 kilometriä.