RINTEET

10/10

HISSIT

5/5

SÄÄ

1°C

Snowpark

RINTEET TÄNÄÄN

10/10

HISSIT TÄNÄÄN

5/5

SÄÄ

1°C

RIIHIVUORI SNOWPARK

Riihivuoren ison parkki on rakennettu idän 2-rinteeseen, joka on kokonaisuudessaan pyhitetty parkille. Leveä ja pitkä rinne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet parkin rakentamiselle sekä tilaa rakentaa suorituspaikkoja kaikin ikäisille ja tasoisille laskijoille. Rinteen loivempi yläosa mahdollistaa monipuolisen reili set-upin rakentamisen ja jyrkempi alaosa tarjoaa riittävästi vauhtia mukavan kokoiselle boksilinjalle. Tavoitteemme on luoda aina uutta ja hauskaa laskettavaa turvallisuutta unohtamatta.

Parkin suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta vastaavat kokeneet parkkilaskijat, joilla on yhteenlaskettuna useamman kymmenen vuoden kokemus parkkien rakentamisesta ja suunnittelusta. Tämän lisäksi kuuntelemme jatkuvasti saamaamme palautetta ja kehitämme parkkia laskijoiden toiveiden mukaisesti.

You are welcome to shred!  

RIIHIVUORI MINI PARK

Haluatko treenata uusia temppuja tai ovatko vähän iisimmät obstaakkelit enemmän sinun mieleesi? Silloin valintasi on Riihivuori mini park, jonka löydät aivan vuoren huipulta sompahissilinjan vierestä 9-rinteestä. Mini parkissa voit hioa uusia temppuja helppoihin ja turvallisiin obstaakkeleihin. Helpot obstaakkelit tarjoavat hyvän paikan harjoitella parkkilaskua myös perheen nuoremmille shreddaajille. Parkin vierestä löytyvä sompahissi mahdollistaa nopean laskukierron, eli saat enemmän toistoja lyhyemmässäkin ajassa. 

Ison parkin tapaan myös mini parkkia kehitetään ammattitaitoisen parkkitiimimme toimesta jatkuvasti. Luonnollisesti laskijoita kuunnellen.