Rinteet

Riihivuori tarjoaa profiililtaan upeat rinteet, joilta avautuvat huikeat näkymät talviselle Päijänteelle.

Riihivuoressa voit nauttia takuuvarmasta lumesta ilman ylipitkiä hissijonoja, ahtaita rinteitä tai tupaten täynnä olevia rinneravintoloita.

Huippu

04015_26

Riihivuoressa saat aina huippukokemuksia. Ravintola Riihikelo, välinevuokraamo sekä hotelli Vuorikelo sijaitsevat samassa pihapiirissä. Riihilinna, mökkikylä ja caravan-alue sijaitsevat nekin vain kivenheiton päässä. Huipulta löytyy myös lastenmaa, jossa on maksuton naruhissi perheen pienimmille ja miksipä ei vanhemmillekin. Lisäksi ammattitaitoinen hiihtokoulumme auttaa sinua pääsemään lasku-urasi alkuun, olivatpa allasi sitten sukset tai lumilauta.

Itärinteet

04015_19

Leppoisat ja leveät Itärinteet tarjoavat mahdollisuuden virkistävään talviurheiluun ja taitojen kehittämiseen. Laskujen välissä on mukava käydä rinnekahvila Kahjobaarissa kylmällä tai kuumalla juomalla. Sompa- ja ankkurihissi tarjoavat turvallisen ja mukavan kyydin takaisin huipulle. Itärinteillä sijaitsee myös paljon kehuja kerännyt Riihivuoren Street.

Pohjoisrinteet

04015_09

Pohjoisrinteet kumpareikkoineen ovat puolestaan haaste vaativankin laskijan reisilihaksille. Hyvä profiili ja viettävät rinteet tarjoavat reilusti haasteita. Lähtötornista ratalaskijat saavat hyvät vauhdit kilparinteeseen. Pohjoisrinteet ovatkin aktiivilaskijan ykkösvalinta.