RINTEET

3/10

HISSIT

2/5

SÄÄ

-6°C

Rinteet

RINTEET TÄNÄÄN

3/10

HISSIT TÄNÄÄN

2/5

SÄÄ

-6°C

Rinteet

Laskettavaa kaikille!

Riihivuoresta löydät monipuoliset rinteet joka makuun. Pitkä ja loivat itä-rinteet tarjoavat loistavat puitteet rennompaan laskemiseen. Myös aloittelevien laskijoiden on helppoa ja turvallista harjoitella leveissä ja tasaisesti viettävissä itä-rinteissä. Myös Run


Ylös laskijat tuo kaksi ankkurihissiä joiden hyvä kapasiteetti takaa, että aikaa ei tarvitse viettää hissijonoissa. Kaudella 2022-2023 uudelleen auenneet pohjois-rinteet puolestaan tarjoavat Keski-Suomen korkeudelle ainutlaatuisen tasaisen jyrkän ja haastavan rinneprofiilin, jossa riittää taatusti haastetta kaiken tasoisille laskijoille. 


Vuoren huipulta löytyvät maksuton naruhissi ja lastenrinne, sekä luonnollisena seuraavana vaiheena helppo sompahissi ja kaksi loivempaa rinnettä, joissa perheen pienimmät pääsevät kehittämään taitojaan turvallisesti. 

Perheille Riihivuori sopii erinomaisesti myös sen puolesta, että kaikkien hissien poistumispaikat ovat näköetäisyydellä toisistaan, joten porukan kokoon saaminen on aina helppoa. 

Alta näet rinnekartan, ajantasaisen rinteiden aukiolon sekä tarkemmat kuvaukset eri rinteistä. 

RINTEET

HISSIT

YKKÖSRINNE

Leveä ja leppoinnen ykkösrinne on Riihivuoren itärinteistä loivin. Se soveltuukin erinomaisesti aloittelijoille ja perheen pienimmille. Takaisin huipulle noustaan 1- ja 2-hisseillä, jotka molemmat ovat ankkurihissejä. Ripeät ja tehokkaasti toimivat hissit varmistavat, ettei aikaa tarvitse käyttää turhaan jonottamiseen

Vaativuus: Erittäin helppo 

Riihivuori ykkösrinne

KAKKOSRINNE

Kakkosrinteeseen on sijoitettu Riihivuoren parkki, josta löytyy laskettavaa, niin vasta-alkajille, kuin kokeneemmillekin parkkiketuille. Leveässä rinteessä löytyy parkin lisäksi tilaa myös tasaisen rinteen laskijoille. Ykkösen tapaa matka huipulle taittuu kahdella ankkurihissillä.

Vaativuus: Helppo 

KOLMOSRINNE

Kolmosrinne on jaettu kahteen osaan. Huipulta katsottuna oikeasta reunasta löytyvään varsinkin lopusta jyrkempään 3A-rinteeseen ja jyrkimmän osan loivempaa reittiä kiertävään 3B-rinteeseen. Kolmosen vaihteleva profiili yhdistettynä leveään rinteeseen tarjoaa lähes loputtomasti vaihtelua kokeneemmillekin laskijoille. Tule löytämään oma suosikkilinjasi. 

Vaativuus: Keskivaikea

8-RINNE

8-rinne, eli maksuton lastenrinne. Loiva ja tasaisesti viettävä lastenrinne löytyy Riihivuoren huipulta välinevuokraamon ja lipunmyynnin välittömästä läheisyydestä. Rinne on kaikille maksuton ja huipulle laskijat kuljettaa naruhissi.

Vaativuus: Erittäin helppo 

9-RINNE

Huipun sompahissiin toinen rinne. 9-rinteestä löytyy alkukauden miniparkki ja siinä onkin mahdollista treenata parkkilaskua nopealla syklillä leppoisilla suorituspaikoilla. Rinteen lyhyempi pituus mahdollistaa vauhdikkaan lumetuksen ja erittäin nopean avauksen heti syksyn ensimmäisillä pakkasilla. 

 

Vaativuus: Erittäin helppo

10-RINNE

Huipun somman toinen puoli. Leveähkö rinne ja tasaisesti viettävä rinneprofiili yhdistettynä helppoon sompahissiin tekevät 10-loistavan rinteen alloittaa lasketteluharrastus helposti ja turvallisesti. Kiitos erinomaisen näkyvyyden ei laskevat vanhemmat voivat halutessaan seurata perheen pienimpien laskemista koko rinteen matkan ja hissinousun ajan. 

Vaativuus: Erittäin helppo