RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

6°C

Rinteet

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

6°C

Rinteet

RINTEET

HISSIT

YKKÖSRINNE

Leveä ja leppoinnen ykkösrinne on Riihivuoren itärinteistä loivin. Se soveltuukin erinomaisesti aloittelijoille ja perheen pienimmille. Takaisin huipulle noustaan 1- ja 2-hisseillä, jotka molemmat ovat ankkurihissejä. Ripeät ja tehokkaasti toimivat hissit varmistavat, ettei aikaa tarvitse käyttää turhaan jonottamiseen

Vaativuus: Erittäin helppo 

Riihivuori ykkösrinne

KAKKOSRINNE

Kakkosrinteeseen on sijoitettu Riihivuoren parkki, josta löytyy laskettavaa, niin vasta-alkajille, kuin kokeneemmillekin parkkiketuille. Leveässä rinteessä löytyy parkin lisäksi tilaa myös tasaisen rinteen laskijoille. Ykkösen tapaa matka huipulle taittuu kahdella ankkurihissillä.

Vaativuus: Helppo 

KOLMOSRINNE

Kolmosrinne on jaettu kahteen osaan. Huipulta katsottuna oikeasta reunasta löytyvään varsinkin lopusta jyrkempään 3A-rinteeseen ja jyrkimmän osan loivempaa reittiä kiertävään 3B-rinteeseen. Kolmosen vaihteleva profiili yhdistettynä leveään rinteeseen tarjoaa lähes loputtomasti vaihtelua kokeneemmillekin laskijoille. Tule löytämään oma suosikkilinjasi. 

Vaativuus: Keskivaikea

8-RINNE

8-rinne, eli maksuton lastenrinne. Loiva ja tasaisesti viettävä lastenrinne löytyy Riihivuoren huipulta välinevuokraamon ja lipunmyynnin välittömästä läheisyydestä. Rinne on kaikille maksuton ja huipulle laskijat kuljettaa naruhissi.

Vaativuus: Erittäin helppo 

9-RINNE

Huipun uuden sompahissiin toinen rinne. 9-rinteestä löytyy alkukauden miniparkki ja siinä onkin mahdollista treenata parkkilaskua nopealla syklillä leppoisilla suorituspaikoilla. Rinteen lyhyempi pituus mahdollistaa vauhdikkaan lumetuksen ja erittäin nopean avauksen heti syksyn ensimmäisillä pakkasilla. 

 

Vaativuus: Erittäin helppo

10-RINNE

Huipun somman toinen puoli. Leveähkö rinne ja tasaisesti viettävä rinneprofiili yhdistettynä helppoon sompahissiin tekevät 10-loistavan rinteen alloittaa lasketteluharrastus helposti ja turvallisesti. Kiitos erinomaisen näkyvyyden ei laskevat vanhemmat voivat halutessaan seurata laskemista koko rinteen matkan ja hissinousun ajan. 

 

Vaativuus: Erittäin helppo