RINTEET

3/10

HISSIT

2/5

SÄÄ

-6°C

Hissilippuhinnasto

RINTEET TÄNÄÄN

3/10

HISSIT TÄNÄÄN

2/5

SÄÄ

-6°C

Hissilippuhinnasto

AIKUISET

OPISKELIJATIISTAI

Tiistai-iltaisin opiskelijat ja koululaiset laskevat halvemmalla. Etu koskee kaikkia opiskelijoita ja koululaisia. Opinto-oikeus tulee todistaa pyydettäessä. 

ILTALIPPU(16-20)

19€

ILTAVUOKRA (16-20)

20€

S-TORSTAI

Riihivuoren torstai ovat jatkossa S-torstai. S-Etukortilla lasket kauden jokainen torstai erityisen edullisesti. Edun saat näyttämällä vihreää korttia lipunmyynnissämme.

Etu on perhekohtainen, eli yhdellä S-Etukortilla laskee edullisemmin koko perhe.

ILTALIPPU(16-20)

19€

ILTAVUOKRA (16-20)

20€

PERHEALENNUS

3€ päivälipuista sekä 6€ useamman päivän lipuista, kun samaan perheeseen kuuluvat ostavat vähintään yhden aikuisten ja yhden lastenlipun.  

Ei voida liittää muihin Tarjouksiin. 

 

AXESS-ÄLYKORTTI

Riihivuoressa on käytössä etäluettava Axess-älykortti. Kortti on uudelleen ladattava, joten säilytä se. HISSILIPPUJEN HINNAT EIVÄT SISÄLLÄ AXESS-KORTTIAKortteja ei lunasteta takaisin.

HINTA
7€

MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset käteisen ja yleisimpien credit-/debitkorttien lisäksi alla mainituilla liikunta-/kulttuuriseteleillä:

Smartum (Myös mobiili)
Edenred Ticket Mind&Body
Eazybreak
Virikeseteli
E-Passi

Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia. Liikuntaedulla voi maksaa vain paikan päällä.

YLEISET EHDOT

Noudatamme toiminnassamme SHKY:n ja Kuluttajaviraston välisiä laskettelupalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot ovat saatavissa lipunmyynnistämme ja SHKY:n verkkosivuilla www.ski.fi.

Hissiliput ovat yrityskorttia lukuunottamatta henkilökohtaisia. Lipun väärinkäytöstä perimme 80€ tarkistusmaksun ja lippu takavarikoidaan joku määräajaksi tai kokonaan. Takavarikoitua lippua ei hyvitetä.

Pidätämme oikeuden määrätä, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloisenkin sesongin ja sään mukaan käytössä.