Ravintolat

ruokailu-yleinen

Riihivuoresta löydät myös huipputason ravintolapalvelut oli tarpeesi mikä tahansa.

Ravintola Riihikelo

takka

Riihikelo sijaitsee aivan vuoren huipulla ja sen maisematerassilta avautuu upeat näkymät yli päijänteen. Ravintola on täysin remontoitu ja sitä on laajennettu vuonna 2010.

 

Rai Rai Ski Bar

rairai

Kauden kuumin after ski uutuus! Ravintola Riihikelon uusi Rai Rai Ski Bar tarjoaa kovimman menon niin laskujen välissä kuin niiden jälkeenkin. Listalta löytyy kylmää ja kuumaa juotavaa sekä pikku purtuvaa jokaiseen makuun!

 

Rinnekahvila Kahjobaari
Kahjomatala

Se on totta! Legendaarinen kahjobaari avaa uudistuneena ovensa muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Kolmosrinteen laidassa paraatipaikalla olevalla tilavalla terassilla kelpaa paistatella päivää virvoittavan juoman äärellä.

Yrityksille

kapsu

Ravintola Riihikelo toimii myös erinomaisena kokouspaikkana. Kahden tarvittaessa yhdistettävissä olevan kokouskabinetin lisäksi myös ravintolan pääsalista löytyy moderni esitystekniikka, joka mahdollistaa suurtenkin kokousten pitämisen. Onnistuneen kokouksen jälkeen on mukava nauttia illallista uudelta A’la Kelo-menultamme tai lähteä porukalla kokeilemaan Riihivuoren rinteitä. Suurempikin ryhmä myös majoittuu mukavasti esimerkiksi kelohonkaisessa Riihilinnassa.

 

Ruokatoimitukset mökkeihin

aluatko kokoustaa koko illan rauhassa mökissä tai etkö jaksa laskupäivän jälkeen tehdäruokaa tai lähteä ulos syömään? Ravintola Riihikelo tarjoaa vastauksen tähänkin. Toimitamme maukkaat annokset suoraan mökkeihin ja tarvittaessa huolehdimme myös kattauksesta sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia. Mökki menumme löydät täältä

 

Varaukset ja tiedustelut:

Riihivuoren toimisto info@riihivuori.fi
010 423 1250
Ravintola Riihikelo kari.heinamaki@riihivuori.fi
010 423 1253