RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

16°C

MASTERS-TOIMINTA

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

16°C

Masters-toiminta on suunnattu aikuisille alppihiihdon harrastajille, jotka haluavat laskea rataa ja kehittää laskutaitojaan. Toimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla osoitteessa kurssit.hiihtaavaan.fi/riihivuori. Lisätietoja saat osoitteesta hiihtokoulu@riihivuori.fi tai numerosta +358 50 433 5743. Mikäli epäilet omien taitojesi riittävyyttä, järjestämme mielellämme valmentavaa koulutusta kurssien ja yksityistuntien muodossa.

Treenejä järjestetään keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 17.30–19.30 sekä toisinaan myös viikonloppuisin. Laji vaihtelee keliolosuhteiden mukaan. Tarkka aloitusaika ja laji (pujottelu, superpujottelu tai suurpujottelu) ilmoitetaan Masters-laskijoille etukäteen WhatsApp-ryhmässä.

Pyrimme siihen, että treeneissä on paikalla valmentaja vähintään kerran viikossa, mutta ellei valmentaja ole paikalla, laskijat voivat merkata radan omatoimisesti. Masters-laskijoilla on nopeaa viestintää varten käytössään WhatsApp-ryhmä. Toiminta jatkuu keväällä niin pitkään kuin hissit pyörivät ja rinteessä riittää lunta.

Harjoittelemme treeneissä ratalaskua ja kehitämme jokaisen laskijan lajiteknistä osaamista. Toimintaan voivat osallistua niin lajiin vasta tutustuvat kuin aktiivisesti harjoittelevat Masters-kisoihin tähtäävät laskijatkin.

Riihivuoren hiihtoseura ry (hiihtokoulu) ei ole vastuussa laskijoiden vakuutusturvasta. Laskijat vastaavat vakuutusturvastaan henkilökohtaisesti.

Masters-toiminnan kausimaksu on 150 € sisältäen Riihivuoren hiihtoseura ry:n jäsenyyden.