RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

18°C

Pohjoisrinteet avattiin 6.1. ja myös 2-rinne saadaan lumetettua tällä pakkasjaksolla!

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

18°C

Pohjoisrinteiden avajaisia juhlistettiin loppiaisena 6.1.2022 kakkukahvien ja soihtulaskun merkeissä. Avaukseen saatiin käyttöön 6- ja 7-rinteet sekä tietenkin uusi ankkurihissi. Vielä lämmin kiitos kaikille avajaisissa mukana olleille!

Uudestavuodesta kestäneen pakkasjakson aikana olemme lumettaneet pohjoisrinteiden lisäksi myös 2-rinnettä ja samalla tehneet lumia parkin rakentamista varten. Kireä pakkanen on mahdollistanut lumetuksen nopean etenemisen minkä johdosta myös parkin rakentamiseen tarvittavat lumet saadaan kasaan jo tämän pakkasjakson aikana.

Kuitenkin koska haluamme maksimoida lumetukseen käytettävän ajan ja lumen määrän parkissa ei parkkia ehditä rakentaa näiden pakkasten aikana. 2-rinne tasoitetaan ja avataan jo tällä viikolla, mutta parkkia päästään rakentamaan vasta sään mentyä pakkaselle seuraavan kerran, eli ensi viikon alkupuolella. Tästä syystä 2-rinne on suljettuna ensiviikolla ainakin osan viikkoa.

Lumetuksessa ovat tällä hetkellä 1-rinne sekä 4-rinne ja niiden lumetusta tullaan jatkamaan heti pakkasen kiristyttyä uudelleen.