RINTEET

0/10

HISSIT

0/5

SÄÄ

16°C

Riihivuoreen hankittu kaksi ankkurihissiä, Pohjoisrinteiden kunnostus käynnissä!

RINTEET TÄNÄÄN

0/10

HISSIT TÄNÄÄN

0/5

SÄÄ

16°C

Riihivuori Resort Oy on ostanut kaksi Loma-Kolin entistä ankkurihissiä. Ne modernisoidaan ja asennetaan Riihivuoren pohjoisrinteille, jotka ovat käyttämättöminä vuodesta 2017 lähtien. Investointien myötä Riihivuoren rinnemäärä kasvaa nykyisestä kuudesta yhteentoista.

”Olihan tämä jo aikataulutettu, mutta olen erittäin iloinen, että pääsemme siirtymään projektissa nyt toteutukseen. Rinteiden raivaus ja hissilinjojen mittaus alkavat jo tällä viikolla”, kertoo Riihivuoren toimitusjohtaja Janne Andersin.

”Hissien lisäksi pohjoisrinteille rakennetaan uusi lumetuspumppaamo ja -linjastoja tullaan parantamaan. Tämä tulee näkymään entistä nopeampana kauden aloituksena ja lumivarmuutena”, Andersin jatkaa.

Pohjoisrinteiden avautumisen myötä Riihivuoren rinnetarjonta laajentuu palvelemaan erityisesti vauhtia ja jyrkkyyttä kaipaavia laskijoita. Nelosrinteen kumpareikkoa palautetaan freestyle- harrastajille ja alppiseurat pääsevät ratatreeneihin Seiska-rinteeseen.
”Pääsemme toivottamaan eri lajien harjoitusryhmät jälleen tervetulleiksi Riihivuoreen”, Andersin iloitsee.

Pohjoisrinteiden investointien lisäksi Riihivuori panostaa vahvasti kasvuun. Lumitykkejä on ostettu lisää, hankittiin toinen rinnekone ja maahantuojille on tehty jo tilaukset, joilla vuokraamon välinekapasiteetti yli kaksinkertaistuu.

Riihivuoren kauden 2022-2023 kausikorttien myynti on kovassa vauhdissa. Päättyneellä kaudella kortin omistaneet voivat lunastaa uuden kausikortin toukokuun loppuun saakka vanhalla 148 euron hinnalla.

Uusille kausikorttilaisille liput myydään porrastetusti:

  • 159€ / tarjous voimassa 31.5.2022 saakka tai kun 400 lippua on myyty
  • 179€ / seuraavat 700 kpl
  • 199€ / seuraavat 1000 kpl, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2022 mennessä
  • Tämän jälkeen normaalihinnat: aikuiset 465€, nuoret/opiskelijat 375€, lapset/eläkeläiset 295€

Lisätiedot:
Janne Andersin
Toimitusjohtaja
Riihivuori Resort Oy
janne@riihivuori.fi
0400-644 764